Modern Frissítő és Relaxáló Masszázs


(Myofascial Integration)

A modern masszázstechnikák alapját a kötőszöveti hálózat (myofascial network) terén elért legújabb kutatások adják. Ez a rendszer behálózza az egész testet, formát ad, rögzít és véd. Ha a rendszerben egy ponton feszülés jön létre az máshol is feszültséget, illetve fájdalmakat okozhat. Nagyon hasznos folyamatosan karbantartani, még ha jelenleg nincs is konkrét panaszod. A modern Frissítő és relaxáló masszázs célja a karbantartás és megelőzés. Mindezt ötvözi a hagyományos frissítő masszázs kellemes érzetével.

 

A Testtartásjavító Masszázs (Myofascial Release) egy mély és hatásos technika a kötőszöveti rendszer oldására és a fájdalmak leküzdésére. Ez egy folyamat, aminek vannak erősebb fogásai és integráló lazító levezető részei. A Modern Frissítő és Relaxáló masszázs ezeknek a lazító technikáknak az összessége és az erős mély technikák nélkül használva a teljes masszázs nem csak egészséges, de kellemes is!

Kapcsolat és tájékozódás:

Klikk ide!

Mikor alkalmazható?

  • Akár heti rendszerességgel
  • Amikor csak jól esik
  • Általános karbantartásra
  • Hozzájárul az egészséghez
  • Mivel fokozza a bőr hidratáltságát, ezért idős korban nagyszerű (fontos az alkalmak utáni extra foyladékbevitel)
  • Az atlétikai sportolóknak javítja a felületes kötőszövet mozgékonyságát így javítja a mozgásképességet

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármilyen masszázsra jelentkezel, olvasd el az ellenjavallatokat! Az időbe beleszámít az öltözés és konzultáció is így a “nettó kezelés” rövidebb.