Anatómiai és Reflex Talpmasszázs


A Talpmasszázs célja a belső harmónia megteremtése és a fájdalmak csökkentése. Frissítő és relaxáló hatása mellett több mint az izomzat lazítása. A talpmasszázs a legtöbb ősi és modern masszázstechnikában megtalálható. Már több mint 4000 évvel ezelőtt felfedezték, hogy a talpak masszírozása az egész szervezetre jótékonyan hat.

SunTreeSpa-reflexology

A talpmasszázsnak van egy anatómiai és egy holisztikus megközelítése:

Talán már hallottál a talptérképekről és a talpon található zónákról. Ezek a zónák összefüggésben állnak a belső szerveinkkel így részben információ szerezhető a belső szervek állapotáról illetve javítható azok működése. Sokkal kiegyensúlyozottabban működhetünk, és sok esetben segíthet az egészségügyi problémákon. Hozzájárul a különböző betegségek és működési zavarok megelőzésében. Adott esetben betegségek vagy a velük járó panaszok enyhülhetnek, lelki blokkok törhetnek fel.

Anatómiai szempontból talán még fontosabb a lábak és talpak statikája, hiszen itt találkozunk a talajjal, hordozza a teljes testsúlyunkat. A mozgásszegény életmódunk és a divatos, de kényelmetlen cipők miatt teljesen „beállhat” az egész lábunk mindenféle fájdalmas panaszt okozva. Emellett a legtöbb testtartási probléma kiindulópontja, így számtalan problémát okozhat távol a „forrástól” például hát, derék és nyaki fájdalmakat.

Az Anatómiai és Reflex Talpmasszázs egyesíti a két szemléletmódot így önmagában is megoldást nyújt a lábpanaszokra és javítja szerveink harmóniáját.

Kapcsolat és tájékozódás:

Klikk ide!

Általános hatások és javallatok:talp

  • A fájdalmak csökkenése
  • Frissítő és relaxáló élmény
  • Lúdtalp és magas boltozati problémák esetén
  • Sarkantyú enyhülése
  • Térdpanaszokra
  • Általános állapot javulás
  • Információ a belső állapotról és egyes esetekben javulás érhető el (nem helyettesíti az orvosi diagnózist és ellátást!)

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármilyen masszázsra jelentkezel, olvasd el az ellenjavallatokat! Az időbe beleszámít az öltözés és konzultáció is így a “nettó kezelés” rövidebb.