Rólam


Szia!

Nothnágel Balázs vagyok Egészségmegőrző és Regeneráló Masszőr (teáor 9604). 2012-ben döntöttem el egy bróker cégnél dolgozva hogy változtatni fogok az életemen és az embereknek akarok segíteni. Ekkor már élénken érdeklődtem a masszázs és a buddhizmus iránt. 2014-ben végeztem első vizsgám, ekkor még természet gyógyász akartam lenni, aztán találkoztam az anatómiával és “elkapott a gépszíj” Azóta két-három havonta elvégzek egy újabb képzést, hogy  a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassam. 

Hiszem, hogy az egészség megőrzése a legolcsóbb és leghatékonyabb módja a betegségek és egyéb mozgásszervi problémák kialakulásának megelőzésére.

A masszázs egy ősi technika, egyidős az emberiséggel. Minden egyes korban tovább fejlesztették a legújabb ismeretekkel. Évekig tanulmányoztam az ősi keleti és Magyar módszereket, mint például: Ayurveda, Hagyományos Kínai orvoslás, Buddhizmus vagy a Javas gyógyászat. Ezek a tudások sokat segítenek nap mint nap, de végül a masszázsok modern, elsősorban az anatómián és a mozgás szervrendszerének alapos ismeretén alapuló technikái mellett köteleztem el magam.

Szolgáltatásaimban, a környezetben és az alkalmazott eszközökben mindig maximális profizmusra törekszem. 

Személyes vagy telefonos konzultációért illetve időpont egyeztetésért kattints a zöld gombra! 

Tanúsítványaim:

Az árak változtatásának jogát fenntartom! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármilyen masszázsra jelentkezel, olvasd el az ellenjavallatokat! Az időbe beleszámít az öltözés és konzultáció is így a “nettó kezelés” rövidebb.