Egy elégedett vendég története: Tíz alkalom Integrált Masszázsterápia eredménye fotókkal!


Most Ingyenes konzultáció igényelhető!

Pályám egyik csúcspontja, hogy Attila esetében ilyen látványos és gyors eredményt sikerült elérni. Amikor először telefonált, hosszasan mesélte a problémáit. Nyitott gerinc deréktájt, nyaki porckorongsérv és a minden nap jelentkező erős fájdalmak: fejfájás, derékfájás, a vállból és a nyakból a karba és mellkasba kisugárzó fájdalmak. Nem ritkán a fájdalom miatt nem tudott aludni pedig korábban nagyon jó alvó volt. Elmondása szerint hosszú évek óta járt különböző szakértőkhöz, gyógytornászhoz, csontkovácshoz, orvoshoz stb. eredménytelenül. Közel fél millió forintot költött már. Az orvosok már megállapították, hogy nem szív eredetű a probléma és mivel a testtartása nagyon árulkodó volt javasoltam neki néhány alkalom Integrált Masszázsterápiát, hogy lássuk hogyan reagál.

Minden alkalom a testtartás megfigyelésével indul, lehetőség szerint fotókkal, ami nem kötelező, viszont így nagyon pontosan mérhető az eredmény. A helytelen testtartás megszámlálhatatlan probléma forrása, de minden embernél más és más ezért minden esetben egyedi minták jönnek létre. Attilánál  a fényképeken is jól látható, hogy, az egész medence előrébb volt, a mellkas kompenzációként hátra, a fej pedig előredőlt. A hát felső része és a has is kipúposodott. Ennek az a legfőbb problémája, hogy nem egyenletes a terhelés. A deréknál és a nyaknál is bizonyos izmok túl-, más izmok meg teljesen befeszültek. Nagyon gyakori, hogy a fentebb említett tüneteket vagy hasonlókat ilyen testtartásbeli problémák okoznak. Az egyoldalú munkavégzőknél különösen ülőmunkát végzőknél gyakori a medence és a fej előre dől. Minden centiméter számít:

Ha a fej 8 cm-rel előrébb van, akkor 5-6 kg helyett akár 19 kg is lehet a relatív súlya, ami nemcsak izom, hanem fejfájást, migrént vagy sérvet is okozhat!

A fehér vonal mindig a bokától indul. A jó egyensúlyi helyzetben a boka, a térd, a csípő, a váll és a fül egy vonalba esik.

Ahogy a medence fokozatosan visszakerült a középvonalhoz, a hát illetve a has kidomborodása csökkent és a túlfeszült izmok terhelése enyhült. Nagyon fontos volt, a sérült porckorong tehermentesítése.

Már a harmadik alkalom után az alvásproblémák és a fájdalmak is jelentősen csökkentek. Az ötödik alkalom után már nem naponta, hanem csak heti 1-2X fordult elő fájdalom. Mivel Attila problémái már hosszú évek óta tartanak és a porckorong sérv alapvetően nem visszafordítható, felelőtlenség lenne azt mondani, hogy minden problémája megoldható. A 80-90% körüli javulás azonban nagyon biztató és a tünetei tartósan, gyógyszer nélkül is minimálisra csökkentek. A tizedik alkalom után szinte teljesen probléma mentes csak ritkák keres fel újra.

„Ez az első eset, hogy érzékelem a javulást és nem jön vissza a fájdalom néhány nap múlva. A múlt héten csak egyszer nem az óra keltett.”

Attila

Ha néhány évvel korábban találkozunk valószínűleg a 100% is elérhető lett volna és a porckorongsérv talán ki sem alakul. Hasonló problémák esetén ne késlekedj!

Ingyenes konzultáció:

  1. Töltsd ki az űrlapot és kattints az „Ingyenes konzultáció” gombra
  2. Amint lehetőségem van rá visszahívlak és meg tudjuk beszélni a részleteket (még aznap, max. 24 óra)
  3. Ha szeretnél meg tudsz adni megjegyzésben néhány dolgot (pl. mikor hívhatlak stb.)
  4. Az adatokat bizalmasan kezelem és nem adom ki harmadik félnek!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Hálásan köszönöm Attilának, hogy hozzájárult a képek és története megosztásához! Szolgáltatásaim nem helyettesítik az Orvosi ellátást!